Sovellus

Tervetuloa Suomen Turvatuote-verkkokauppaan. Suomen Turvatuote tarjoaa asiakkailleen turvallisemman arjen kotiin ja työpaikalle. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisia ja kustannustehokkaita turvalaitteita. Ota yhteyttä myyntiimme ja suunnitellaan sinulle yhdessä paras turvaratkaisu.

 

 

 

 

 

Sovellus

​Valvontakamera, langaton valvontakamera ja valvontakamerapaketti verkkokaupasta

Osta valvontakamera ja hälytysjärjestelmä kotiin, kesämökille ja yritystiloihin edullisesti verkkokaupasta. Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman valvontakameroita, 4K- tarkkuudella varustetut valvontakamerat, langattomat valvontakamerat ja valvontakamerapaketit. Valikoimissa myös suositut Dahua IP-valvontakamerat ja Dahua HDCVI valvontakamerat.

Nyt valikoimissa myös asennustarvikkeet. Tutustu valikoimaan!

 

Valvontakamerat suojaavat kodin odottamattomilta vierailta

Valikoimamme tarjoaa valvontakamerat sisä- ja ulkokäyttöön. Valvontakamera soveltuu erinomaisesti kotiin, kesämökille, toimistoon ja muihin kiinteistöihin. 

Valvontakamera valvoo aluetta reaaliaikaisesti tai tarvittaessa voit myöhemmin tarkistaa tallennushistoriasta valvontakameran videon. 

Valvontakamera toimii itsessään jo pelotteena varkaille koska kuvaa mahdollista käyttää tutkimus- ja todistusaineistona. Valvontakamera pitää sinut tietoisena 24/7 reaaliaikaisesti siitä mitä kotonasi tapahtuu.

Tallentava kameravalvonta- kyltti vähentää hiippailua ja murtoja tutkitusti. Hankkiessa valvontakameroita on otettava huomioon niiden riittävä määrä, tehokkain valvonta suoritetaan usealla valvontakameralla jolloin katvealueita ei alueelle jää.

Yleisesti valvontakamera suunnataan aina sisäänkäynteihin ja muihin mahdollisiin ilkivallan tai murron kohteisiin. Valvontakameran asennuksessa tulee ottaa myös huomioon säänvaihtelut että valvontakameran linssi pysyy puhtaana.

Esimerkiksi valvontakamera täytyy suojata mahdollisesta kovalta lumisateelta asentamalla se katon lipan alle. Valvontakameroiden huolto ja tarkitus kannattaa tehdä säännöllisesti, ettei kameran suuntaus oli esimerkiksi muuttunut tai ettei valvontakamera ole joutunut ilkivallan kohteeksi. Huollettu valvontakamerajärjestelmä on aina pitkäikäisempi ja toimivampi järjestelmä.

 

Monipuoliset valvontalaitteet

Löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman valvontakameroita. IP-valvontakamera tarjoaa käyttäjälleen uusinta tekniikkaa. IP-kamerat kykenevät kommunikoimaan tietokoneverkoissa. 

IP- valvontakameroiden käyttö PoE-tallentimen tai kytkimen kanssa mahdollistaa samassa kaapelissa virran ja datan kulkemisen.

Asennus on siis helppoa ja kustannustehokasta. Löydät Ip- valvontakamerat täältä.

 

Kodin valvontakamera, löydät verkkokaupastamme helppokäyttöiset kodin valvontakamerat. Lue lisää aiheesta kodin valvontakamera, täältä.

Kotikäyttöön tarkoitettu valvontakamera on helppokäyttöinen tarkan videokuvan omaava , huomaamaton ja helposti asennettava valvontakamera. 

Kotikäyttöön suunniteltu valvontakamera on erinomainen valinta myös kesämökki ja vapaa-ajan asuntokäyttöön. 

Helppokäyttöinen kodin valvontakamera pitää sinut tietoisena  24/7 mitä kodissasi tapahtuu. Liikehälytyksen suoraan älylaitteelle mahdollistavat kodin ympärivuorokautisen turvaamisen.

 

Valmiit valvontakamerapaketit. Valmiiksi suunniteltu valvontakamerapaketti on asiakkaalle helppo ja nopea ratkaisu.

Suoraan tehtaalla suunnitellut valvontakamerapaketit ovat helppo ja nopea ratkaisu kodin valvomiseen. Valvontakamerapaketti on suunniteltu valmiiksi toimivaksi valvontajärjestelmäratkaisuksi.

Valvontakamerapaketti voi sisältää esimerkiksi kaksi, neljä, kahdeksan tai 16 valvontakameraa.

Paketi sisältää pääsääntöisesti kaikki valvontakamerajärjestelmään tarvittavat komponentit.

 

Langaton valvontakamera. Langaton valvontakamera ulkokäyttöön on helppo ratkaisu ilman ylimääräistä kaapelin asennusta.

Langaton WiFi- kamera yhdistetään langattomaan WiFi- verkkoon jossa IP- kamera kommunikoi.

WiFi verkon kautta valvontakameran tallenteisiin ja hallintaohelmiin päästää helposti käsiksi PC:llä, älypuhelimella ja muilla laiteilla kuten tablet-tietokoneilla.

Hankkiessasi langatonta valvontakameraa on kuitenkin syytä tarkistaa oman langattoman verkon tila. Jos verkko on entuudestaan huono ja siitä esiintyy toimintohäiriöitä kannattaa verkkoa parantaa ennen langattomien valvontakameraroiden lisäämistä. 

Langattomia valvontakameroita on helppo lisätä valvonta-alueelle ja suunnata ne erisuuntiin jolloin saavutetaan tehokas valvonta-ala.

Kaikkia verkkokauppamme langattomia valvontakameroita pystytään seuraamaan saman etäkatselu ja hallintaohjelmiston kautta.

 

HDCVI Valvontakamera käyttää videokuvan siirtoon perinteistä coaxial kaapelia. Tämän ansiosta vanha  analoginen järjestelmä voidaan korvata uudemmalla Full HD tekniikalla. 

Valikoimissa myös 4MP 2560x1440p kuvatarkkuuudella olevat HDCVI valvontakamerat. Löydät HDCVI valvontakamerat täältä.

 

paytrail__collector_bank


Dahua 1080p IP Dome valvontakamera

Dahua IPC-HDBW1230E Full HD Dome valvontakamera. Kupu valvontakamera IP67 suojalla ja Ik10 ilkivaltasuojauksella, sisä- ja ulkokäyttöön.

119,90
Tuotteen tietoarkki

Dahua 4MP Mini-Bullet valvontakamera

Dahua IPC-HFW1431S valvontakamera korkealaatuisella 1520p kuvatarkkuudella. Suosittu valvontakamera kotiin ja mökille,sisä- ja ulkokäyttöön.

169,90
Tuotteen tietoarkki

Dahua 4Mp Dome IP- valvontakamera

Dahua IPC-HDBW1431EP Dome valvontakamera varustettu äärimmäisen tarkalla 1520p videokuvalla. Tutustu tarkemmin!

169,90
Tuotteen tietoarkki

Reolink 4MP WiFi- valvontakamera

Laadukas ja helppokäyttöinen 4MP langaton valvontakamera. Valvontakamera nyt vain 189.90 hintaan! Kodin ja kesämökin valvontakamera

189,90

Reolink 5MP Zoom WiFi- valvontakamera

Laadukas, markkinoiden terävimmän videokuvan tarjoava langaton Reolink 5MP WiFi valvontakamera, tilattavissa nyt myös zoomi versiona!

259,90

Ajax hälytysjärjestelmä peruspaketti (valkoinen)

Ajax hälytysjärjestelmä käyttövalmiina pakettina,tilaa kodin kehittynein hälytysjärjestelmä vain 1-2 arkipäivän toimituksella.

499,90

Dahua Minibullet 4MP WDR Eco-savvy 3.0

Dahua Minibullet IPC-HFW4431S 4MP IP-valvontakamera.Laadukas turvakamera ulkokäyttöön. Tutustu tarkemmin! 

199,90
Tuotteen tietoarkki

Dahua Dome 4MP WDR Eco-savvy 3.0 Valvontakamera

Laadukas Dahua IPC-HDBW4431E-ASE Dome valvontakamera. Laaja valikoima Dahuan valvontakameroita sisä- ja ulkokäyttöön.  Tustustu tarkemmin!

199,90
Tuotteen tietoarkki

Dahua 4MP WDR Eco-savvy Minibullet- valvontakamera

Toimintavarma Dahua IPC-HFW4431T-ASE 4MP valvontakamera huippuominaisuuksin! Kuvaus pimeässä jopa 60m asti, IK10, IP67. Tutustu tarkemmin!

269,90
Tuotteen tietoarkki

Dahua 4ch PoE 4K H.265 NVR- Tallennin

Dahua 4K PoE- tallennin neljälle valvontakameralle. Kustannustehokas Ip kameratallennin viimeisimmillä ominaisuuksilla. Tutustu tarkemmin!

209,90
Tuotteen tietoarkki

Dahua 4K 8ch PoE IP- Tallennin

Dahua 4K 8CH PoE tallennin. Etäkatselu älypuhelimella ja PC:llä. IP- tallennin kahdeksalle valvontakameralle. Tutustu tarkemmin!

339,90
Tuotteen tietoarkki

Dahua 4K 8MP WDR Eco-savvy Minibullet valvontakamera

Laadukas Dahua 4K valvontakamera huippuhintaan. WDR toiminnolla, pimeäkuvaus 60m asti. Sisä- ja ulkokäyttöön. Tutustu tarkemmin!

 

369,90
Tuotteen tietoarkki

Dahua 1080p Full HD 2x valvontakamerapaketti

Dahua 1080p kahden kameran valvontakamerapaketti. Helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä, suomenkielinen etäkatselu älylaiteilla.

529,90

Dahua 4K H.265 4x valvontakamerapaketti

Korkealaatuinen Dahua 4K valvontakamerapaketti. Äärimmäisen tarkka 4K videokuva. Helppokäyttöinen tallenninohjelmisto ja etäkatselu.

1 999,90

Hikvision 4K Bullet valvontakamera

Hikvision 4K bullet valvontakamera  äärimmäisen tarkalla 4K videokuvalla. Valvontakamera sisä- ja ulkokäyttöön. Katso lisää!

269,90
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot