Dahua video-ovikello (WiFi)


Dahua video-ovikello (WiFi)

179,90


Dahua video-ovikello (WiFi)

Helppokäyttöinen Dahua langaton video-ovikello. Video-ovikellon avulla voit helposti tarkastaa kuka oven takana on. Dahua video-ovikello "soittaa" älypuhelimen hallintaohjelmistoon kun ovikello soi. Näät älypuhelinsovelluksen kautta videokuvan siitä, kuka oven takanasi on. Video-ovikello varustettu lisäksi kaksi suuntaisella mikrofoonilla eli voit jutella henkilön kanssa halutessasi.

 

Selkeä 1080p Full HD videokuva

Dahua DB11 video-ovikello tuottaa laadukasta Full HD videokuvaa päivä- ja yöaikaan. Laadukkaan videokuvan avulla tunnistat henkilöt helposti.

Video-ovikellon kamera kuvaa jopa 140° videokuvaa.

 

Video-ovikellon PIR liiketunnistus

Dahua DB11 video-ovikello varustettu PIR liiketunnistimella. Liiketunnistimen avulla etähallintaohjelmiston kautta voidaan käyttöönottaa myös liikehälytysominaisuus. Liikehälytys voidaan asettaa menemään päälle esimerkiksi yöaikaan. Tällöin saat yöaikaan ilmoituksen jos ihminen tulee ovelle johon video-ovikello on asennettu.

 

Suomenkielinen etäkatselu ja hallinta

iOS ja Android laitteille ladattavissa ilmainen Imou etähallintaohjelmisto. Etähallintaohjelmiston avulla video-ovikello käyttöönotetaan. Saat ilmoitukset ovikellon soidessa suoraan Imou ohjelmistoon. Voit lisäksi tarkastella ovikellon valvontakameran tallentamaa videokuvaa sovelluksen kautta. Sovellus toimii WiFi ja 4G verkoissa. Voit siis tarkastella ja hallita video-ovikelloa mistä tahansa, koska tahansa.

Dahua_video-ovikello_etaekatselulla

 

Pilvitallennus tai tallennus sisäiselle muistikortille

Video-ovikellon liiketunnistuksen videokuva voidaan tallentaa Dahuan Imou ohjelmiston pilvipalveluun tai video-ovikellon sisäiselle Micro SD muistikortille. Video-ovikelloa voi käyttää myös ilman pilvitallennusta tai muistikorttia.

 

Suomen Turvatuotteen veloitukseton tekninen tuki käytössäsi 24/7

Vaikka Dahua DB11 video-ovikello on erittäin helppo asentaa ja käyttöönottaa voit kysyä apua viikon jokaisena päivänä ilmaisesta teknisestä puhelintuestamme. Tukemme ansiosta voit varmistua siitä, että saat laitteen toimimaan oikein ja voit olla ostokseesi tyytyväinen.

 

Asennus onnistuu ilman aikaisempaa kokemusta

Dahua DB11 video-ovikello on myös erittäin helppo asentaa. Liitä siihen virtalähde, scannaa QR koodi älypuhelinsovellukseen, syötä salasana ja video-ovikello on käyttövalmis!

 

Esimerkkivideo Imou sovelluksen käytöstä ja laitteen lisäämisestä:

Sovellus

 

 


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot