Verkada täydentämään vahvaa tuotevalikoimaamme

Suomen Turvatuote Oy aloittaa Verkada valvontajärjestelmien jälleenmyynnin

Suomen Turvatuote Oy ilmoittaa ilolla aloittaneensa Verkada valvontajärjestelmien jälleenmyynnin. Tarjoamme järjestelmille myös suunnittelu-, asennus- ja ylläpitopalveluita koko Suomen alueella. Tämä uusi kumppanuus vahvistaa asemamme turvallisuusratkaisujen tarjoajana Suomessa ja mahdollistaa entistä laajemman valikoiman huipputeknisiä turvallisuusjärjestelmiä asiakkaillemme.

Verkada on turvajärjestelmien valmistaja, joka tunnetaan innovatiivisista ja luotettavista ratkaisuistaan. Yhtiön edistyksellinen tekniikka tarjoaa tehokasta kameravalvontaa, hälytysjärjestelmien, vieraidenhallintaa ja kulunvalvontaa, joka vastaa vaativimpiakin turvallisuustarpeita. Verkadan valvontajärjestelmät ovat suunniteltu erityisesti yrityksille, yhteisöille ja taloyhtiöille  ja ne tarjoavat kattavan valikoiman ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia.

Verkadan valvontajärjestelmät täydentävät täydellisesti Suomen Turvatuotteen nykyistä tuotevalikoimaa. Tämä kumppanuus mahdollistaa meille tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia turvallisuusratkaisuja, jotka vastaavat heidän yksilöllisiä tarpeitaan. Olipa kyseessä pieni yritys, suuri organisaatio, meillä on valmiudet tarjota Verkadan luotettavia ja kehittyneitä valvontajärjestelmiä räätälöityinä asiakkaidemme tarpeisiin.

Suomen Turvatuote Oy on ylpeä tästä uudesta yhteistyöstä Verkadan kanssa. Uskomme vahvasti, että Verkadan korkealaatuiset valvontajärjestelmät täydentävät osaamistamme ja tarjoavat asiakkaillemme entistä parempia turvallisuusratkaisuja. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja asiantuntemusta asiakkaillemme, ja Verkadan tuotteiden jälleenmyynti on yksi askel eteenpäin tässä tavoitteessa

Tutustu Verkada turvalaitteisiin klikkaamalla tästä!

Lisätietoja:
Antti Mäenpää
+358 45 317 6088
antti.maenpaa@suomenturvatuote.fi 

Tilaa uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit