iLOQ S5 lukitusjärjestelmä on täydellinen valinta taloyhtiöille

iLOQ S5 lukitusjärjestelmä tuo turvallisuutta ja käyttömukavuutta taloyhtiöille

Taloyhtiöt pyrkivät tarjoamaan asukkailleen turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön. Yksi keskeinen osa tätä on hyvin toimiva ja turvallinen lukitusjärjestelmä. Perinteiset mekaaniset lukot eivät kuitenkaan aina pysty vastaamaan nykyaikaisten taloyhtiöiden tarpeisiin. Tässä tilanteessa älykkäät iLOQ lukitusjärjestelmät nousevat esiin tarjoten modernin ja tehokkaan ratkaisun.

iLOQ lukitusjärjestelmä perustuu elektroniseen teknologiaan, joka tarjoaa monia etuja perinteisiin mekaanisiin lukkoihin verrattuna. Ensinnäkin, iLOQ-järjestelmän avaimet voidaan ohjelmoida ja päivittää sähköisesti, mikä tekee avainten hallinnasta huomattavasti helpompaa ja joustavampaa. Avainten käyttöoikeuksia voidaan räätälöidä yksilöllisesti, jolloin voidaan määrittää tarkasti, kuka saa pääsyn mihinkin tilaan ja milloin. iLOQ-järjestelmä perustuu patentoituun teknologiaan, jossa avainpesä saa tarvitseman virtansa avaimen työntöliikkeestä.  Tämän ansiosta iLOQ järjestelmä ei vaadi paristoja tai ulkoista sähkönsyöttöä.

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää taloyhtiöille, ja iLOQ-järjestelmä tarjoaa korkean turvallisuustason. Perinteisiin mekaanisiin avaimiin liittyy aina riski avainten katoamisesta tai kopioinnista, mutta iLOQ-järjestelmässä tämä riski pienenee merkittävästi. Avainten ohjelmoitavuuden ansiosta kadonneet avaimet voidaan helposti poistaa käytöstä ja uudet avaimet voidaan lisätä järjestelmään. Tämä antaa taloyhtiön hallinnolle paremman hallinnan pääsyoikeuksien suhteen ja lisää turvallisuuden tunnetta asukkaiden keskuudessa.

Lisäksi iLOQ lukitusjärjestelmä on erittäin käyttömukava ratkaisu taloyhtiöille. Asukkaiden ei tarvitse enää huolehtia fyysisten avainten säilyttämisestä tai niiden vaihtamisesta, sillä iLOQ-järjestelmän avaimet ovat elektronisia ja ohjelmoitavissa. Avaimia voi myös päivittää helposti, jos esimerkiksi asunnon omistaja vaihtuu. Tämä säästää aikaa ja vaivaa sekä asukkailta että taloyhtiön hallinnolta.

iLOQ-järjestelmä soveltuu erinomaisesti taloyhtiöiden tarpeisiin. Se tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan hallita lukitusta ja pääsyoikeuksia, samalla varmistaen korkean turvallisuustason. Taloyhtiöiden ei tarvitse enää huolehtia fyysisten avainten hallinnasta ja riskistä avainten katoamisesta. iLOQ lukitusjärjestelmä tarjoaa modernin ja älykkään ratkaisun, joka tuo turvallisuutta, helppoutta ja käyttömukavuutta taloyhtiöiden arkeen.

Suomen Turvatuote Oy on valtuutettu iLOQ jälleenmyyjä ja  tarjoaa asiantuntevaa palvelua taloyhtiöille. Autamme taloyhtiöitä suunnittelemaan ja toteuttamaan iLOQ-järjestelmän asennuksen sekä tarjoaa kattavaa ylläpitopalvelua. iLOQ lukitusjärjestelmä on luotettava valinta taloyhtiöiden tarpeisiin ja se takaa asukkaiden turvallisuuden ja viihtyvyyden.

Lisätietoja iLOQ lukitusjärjestelmästä löydät klikkaamalla tästä!

Yhteydenotto:
Antti Mäenpää
+358 45 317 6088
antti.maenpaa@suomenturvatuote.fi 

Tilaa uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit