Luotettava kumppani turvallisuuden toteuttamisessa kouluille

Suomen Turvatuote toteutti jälleen samalle tilaajalle koulun kameravalvontajärjestelmän avaimet käteen periaatteella.

Suomen Turvatuote on vastannut tämän kameravalvontajärjestelmän suunnittelusta, asennuksesta ja käyttöönotosta. Pyrimme tarjoamaan täydellisen avaimet käteen -ratkaisun, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydintehtäväänsä, eli oppimiseen.

Kameravalvontajärjestelmän tärkeimmät ominaisuudet tässä projektissa olivat järjestelmän etähallinta ja videoanalytiikka. Etähallinta mahdollistaa kameroiden helpon valvonnan ja hallinnan mistä tahansa sijainnista käsin. Tämän avulla tilaaja voi hallita kahden koulunsa järjestelmiä keskistetysti. Etähallinan avulla tilanteisiin voidaan myös reagoida nopeasti, joka tärkeää koulumaailmassa.

Videoanalytiikka on integroitu järjestelmään tarjoamaan lisätehoa turvallisuuteen. Sen avulla voimme tunnistaa ihmisten ja ajoneuvojen liikkeet kuvista. Tämä mahdollistaa tarkemman ja tehokkaamman valvonnan koulun alueella, auttaen meitä havaitsemaan ja reagoimaan mahdollisiin turvallisuusuhkiin välittömästi.

Suomen Turvatuote on sitoutunut tukemaan kouluyhteisöjä turvallisuuteen liittyvissä haasteissa. Haluamme luoda ympäristön, jossa oppilaat voivat kasvaa ja oppia turvallisesti. Tämä osoittaa, että turvallisuus on ensisijainen tavoite kaikille kouluille, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota parhaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Ylpeinä ja innostuneina jatkamme turvallisuusratkaisujen kehittämistä ja tarjoamista kouluyhteisöille. Kiitämme asiakastamme luottamuksesta ja mahdollisuudesta toteuttaa nämä merkittävät turvallisuusprojektit.


Antti Mäenpää
+358 45 317 6088
antti.maenpaa@suomenturvatuote.fi 

Tilaa uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit