Yrityksille

Yrityksille

Kameravalvonta yrityksille

Parasta turvaa omaisuudelle, työntekijöille ja itsellesi

Kameravalvonta_yrityksille_-_suomenturvatuote

 

Monipuolinen ja joustava järjestelmä                                                                                                                                   

Suomen Turvatuotteen valvontajärjestelmät suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Kameravalvontajärjestelmämme ovat
erittäin monipuolisia ja niissä voidaan hyödyntää myös aikaisempia ratkaisuja kustannustehokkuutta silmällä pitäen.
Järjestelmän koko määritetään aina asiakkaalle sopivaksi ja järkeväksi.

Ota yhteyttä, ja toteutetaan teille kustannustehokkain järjestelmä turvallisuusalan johtavilla tuotteilla.      

kameravalvonta_yrityksille_Smartpss_etaehallintaKameravalvonnan_etaekatselu

Helppokäyttöinen etäkatselu kulkee aina mukanasi

Kaikki Suomen Turvatuotteen kameravalvontajärjestelmät mahdollistavat aina etäkatselun.
Etäkatselun avulla voit seurata kameravalvonnan reaaliaikaista videokuvaa ja tallennushistoriaa
etänä mukana kulkevalla tietokoneella tai älypuhelimella. Helppokäyttöiset etähallintaohjelmistot antavat sinulle helpon mahdollisuuden järjestelmäsi käyttöön ja hallintaan.
Etäkatselu saatavilla kaikkiin kamerajärjestelmiimme kunhan kohteella on saatavilla laajakaista tai 4G internetyhteys. 
Saman etäkatselun alle voidaan yhdistää useita järjestelmiä yhdeksi kokonaisuudeksi.
Suomen Turvatuotteen etäkatseluohjelmistot saatavilla aina asiakkaan haluamalla käyttökielellä, Suomi, Ruotsi, Englanti ja Venäjä.

Kameravalvonta_yrityskaeyttoeoen

Markkinoiden johtavat tuotteet

Suomen Turvatuotteen kamerajärjestelmät koostuvat aina markkinoiden johtavista turvatuotteista, silmällä pitäen kuitenkin aina kustannustehokkuuuta. Valikoimistamme löytyvät 1080p Full HD kuvaresoluutiosta aina huipputarkkaan 4K videokuvaan. Ulkokäyttöön tarkoitetut ammattitason valvontakamerat mahdollistavat myös erinomaisen pimeäkuvausen yöaikaan. Valikoimista löytyvät edulliset kiinteälinssiset valvontakamerat, mutta myös korkeatasoiset kamerat moottoroidulla linssillä ja automaattitarkennuksella. Suomen Turvatuote kameravalvontajärjestelmät ovat täysin huoltovapaita ja kaikkiin laitteisiin kuuluu aina 24kk takuuaika. 

Liiketallennus_kameravalvonta_yrityksille

Monipuolinen tallennus

Suomen Turvatuote- kameravalvontajärjestelmät määritetään aina tallentamaan asiakkaan tarpeiden mukaan, tallennus voidaan tehdä jatkuvasti, ajastetusti tai kameran liiketunnistuksen avulla, jolloin video tallentuu vain liikkeestä. Monipuolisten tallentimien ansiosta pystymme hyödyntään myös olemassa olevaa kamerajärjestelmääsi ja liittämään ne hybriditallentimeen, tämän jälkeen kaikki kameroita voidaan hallita yhdellä tallentimella. Tällöin järjestelmään saatavilla myös helppokäyttöinen suomenkielinen etäkatselu. Kiintolevyt johon tallennus tehdään määritetään aina asiakkaan tarpeen mukaan, yleisesti asikkaillamme on noin 14 vuorokauden tallennushistorian tarve. Tallentimiin saatavilla useampia kiintolevyjä samanaikaisesti, joten myös pitkät tallennushistoriat saavuteaan järjestelmillämme helposti.

 

Pyydae_tarjous_kameravalvonta_yrityksille

 

 

 

 

Kameravalvonta yrityksille tarpeen mukaan

Yritysten kameravalvonta yleistyy jatkuvasti ja kameravalvonta yrityskäytössä on jo arkipäiväistä ja tuttua.
Yritysten kameravalvontaa käytetään usein myös muihin tarkoituksiin kuin pelkästään valvontaan. Olemme toimittaneet lukuisia järjestelmiä mm. prosessiteollisuuteen, jossa yrityksen kameravalvonnalla seurataan reaaliaikaisesti esimerkiksi automatisoidun tuotannon kulkua. Kameravalvonta on tehokas tapa yrityksille seurata tuotantoa ja valmistusta, sekä valvoa työturvallisuutta. Kameravalvontajärjestelmä voidaan rakentaa saman hallintaohjelmiston alle, vaikka yritysten tarve koostuisi useammasta järjestelmästä.

Päivittäistavarakauppojen kameravalvonta on tärkeää toteuttaa ja suunnitella tarkasti. Epäselviä tilanteita tai varkaustapauksia selvittäessä valvontakamerakuvan videon tarkkuus ja laatu korostuvat.

Kameravalvonta rakennustyömailla kasvattaa myös suosiotaan jatkuvasti. Suomen Turvatuotteen järjestelmät saatavilla langallisina ja langattomina järjestelminä. Yrityksen rakennustyömaan kameravalvonta suojaa tehokkaasti työkalut, työkoneet, rakennusvaiheen ym.

Monipuolinen kameravalvonta yritykselle helpottaa yrityksen arkea ja tekee toiminnasta tehokasta. Kameravalvonta yrityskäytössä on tehokas tapa valvoa työturvallisuuta ja pitää huolta yrityksen omaisuudesta. Suomen Turvatuotteen kameravalvontajärjestelmät mahdollistavat tehokkaat ratkaisut yrityskäyttöön niin sisä- kuin ulkovalvontaan. 

 

Kameravalvonta auttaa vakuutuksen kanssa

Vakuutusyhtiöt ovat jo useamman vuoden ajan myöntäneet alennuksia vakuutusmaksuista, jos rakennuksissa on tehokas tallentava kameravalvonta. Lisäksi yleensä edellytetään, että rakennukset ovat lukittu vakuutuksen haluamalla tavalla tai rakennuksessa on hälytysjärjestelmä. Vakuutusmaksuista saadut alennukset ovat olleet yleensä noin 5-10 prosentin luokkaa. Yrityksen kameravalvonta voi sijaita tilojen sisä- tai ulkopuolella. Sisätiloihin asennetuilla kameroilla voidaan hyvin valvoa yrityksen omaisuutta. Ulkona taas mahdollista ilkivaltaa sekä murtoja. Tärkeintä varsinkin ulkokäytössä on, että kameravalvonta kattaa ne reitit, joita sisään tunkeutujan on käytettävä rakennukseen päästäkseen tai liikkuakseen siellä.

Kameravalvonta helpottaa aina tapaturman tai rikoksen selvittämistä merkittävästi. Hyvin toteutettu yrityksen kameravalvonta antaa yleensä kattavan kuvan koko tapahtumasta.

 

Valitse kameravalvonta toimitilasi perusteella

Kustannustehokas kameravalvonta edellyttää aina tarkkaa suunnittelua ja harkintaa, siitä miten kameravalvonta on järkevää toteuttaa. Toimitilat yritysten kesken vaihtelevat kokoluokaltaan hyvin paljon. Lisäksi valvontakameran valvontaetäisyydet voivat olla hyvin erilaisia. Ei siis ole järkevää asentaa esimerkiksi uutta 4K valvontakameraa kuvaamaan viiden metrin valvontamatkaa, kun esimerkiksi edullinen 1080p Full HD valvontakamera tarjoaa riittävän tarkan yksityiskohtaisen kuvan viiden metrin valvontamatkalle. Käymme aina asiakkaan kanssa tarkasti läpi valvonta-alueet ja etäisyydet, tällöin pystymme rakentamaan yrityksen kameravalvonnasta erittäin kustannustehokkaan. Monipuoliset Suomen Turvatuotteen kameravalvontajärjestelmät sopivat kaiken kokoisille yrityksille, valikoimista saatavilla kameravalvonta toimistoon, tuotantotiloihin, rakennustyömaille ja kaikkiin muihin tilanteisiin, joissa kameravalvontaa tarvitaan. Ota yhteyttä ja toteutetaan yritykseesi markkinoiden tehokkain kameravalvonta parhaaseen hintaan.

Huomio nämä asiat, jos tarvitset valvontakameroita ulkokäyttöön

Ulkokäyttöön asennetulta valvontakameralta varsinkin Suomessa vaaditaan paljon. Valvontakameran tulee kestää koviakin säänvaihteluita, vesisateita ja pakkasta. Lisäksi nykypäivän valvontakameran tulisi olla jo ilkivaltasuojattu (IK10). Useimmat murrot ja ilkivalta yrityksiin kohdistuu yöaikaan. Valvontakameran tulisi tuottaa laadukasta kuvaa lähes pilkkopimeällä. Lähes kaikkien markkinoilla olevien ulkokäyttöön tarkoitettujen valvontakameroiden ominaisuuksiin kuuluu pimeäkuvaus. Pimeäkuvauksessa valvontakameroiden välillä on kuitenkin valtavia eroja. Suosittelemme siis kiinnittämään huomiota ulkokameroita hankkiessa pimeäkuvan laadukkuuteen, ja varmistumaan siitä, että valvontakameran kuva kattaa riittävän laajan alueen myös pimeällä. Mikäli pimeäkuva ei ole laadukasta, on valvontakameran kuvasta tunnistaminen lähes mahdotonta. Huono valvontakamera menettää siis äkkiä merkityksensä.

Lisäksi ulkokäyttöön asennetun valvontakameran tulisi aina olla korkearesoluutioinen. Suosittelemme ulkokäyttöön vähintään 1520p 4MP resoluutiota. Korkeatasoinen resoluutio mahdollistaa aina videosta yksityiskohtaisen tunnistuksen, esimerkiksi auton rekisterikilven tunnistamisen.

 

Huomioi nämä asiat, jos tarvitset valvontakameroita sisäkäyttöön

Sisäkäyttöön asennetut valvontakamerat valvovat yleensä yrityksen toimistoa, kauppojen hyllyjä, kassoja, yritysten tuotantoa, linjastoa ja työturvallisuutta. Dome eli ” kupu”- valvontakamera on kasvattanut valtavasti suosiotaan sisävalvontakamerana. Suomen Turvatuotteen Dome- kamera on huomaamaton, modernin näköinen sekä ilkivaltasuojattu. Suosittelemme sisäkäyttöön asennetun valvontakameran resoluutioksi vähintään 1080p Full HD:tä.